Мова:

Валюта

EUR

  • USD
  • EUR
  • UAH
0

Каталог продукції

Устаткування

Запчасти

Установки рекуперації тепла VANCK

Наша компанія пропонує на українському ринку установки рекуперації тепла торгової марки VANCK (Україна) для гвинтових маслозаповнених повітряних компресорів.

Установки рекуперації тепла VANCK покривають основний діапазон потужностей гвинтових компресорів від 7 до 250 кВт, з якими їх можна використовувати.

Низька ціна і короткий термін окупності, а також ряд конструктивних рішень є вагомими аргументами на користь використання наших установок.

Установки рекуперації тепла дозволяють збільшити енергоефективність гвинтового компресора на 70%, за умови використання всієї теплової енергії, яку в стані «виробляти» компресор в процесі вироблення стисненого повітря.

Установки рекуперації енергії гвинтових компресорів дозволяють підігрівати воду за рахунок непридатного тепла, що виділяється компресорами в процесі стиснення.

Підігріту воду можна використовувати для опалення, гарячого водопостачання, а також в будь-яких інших потребах в діапазоні робочих температур до + 80 ° С.

Система рекуперації тепла ідеально підходить для обігріву виробничих і офісних приміщень підприємства. Навіть якщо виробничий цикл не збігається з потребою тепла для обігріву, використання рекуперації все одно матиме короткий термін окупності. Додавши ємність під теплу воду необхідного обсягу (в залежності від необхідного часу/потужності акумулювання), можна вирішити це питання.

Нагрівання води для потреб гарячого водопостачання підприємства за допомогою системи рекуперації є також дуже ефективним рішенням. Ми пропонуємо готові рішення для умов непідготовленою брудної свердловини або мережної води, так само підбираємо необхідний акумулятор по воді, достатній для забезпечення потреб підприємств.

Система рекуперації тепла може використовуватися успішно і для підігріву технологічної води, необхідної для промислових процесів. Якщо для технологічного процесу потрібна тепла вода до + 80 ° С, і цей процес пов'язаний з роботою компресора, з потребою інших або тих же технологічних процесів в стислому повітрі, це дозволяє отримувати якусь технологічну конвергенцію, високу енергоефективність виробничих процесів, відповідно низьку собівартість продукції.

Модельний ряд установок рекуперації енергії VANCK включає три рами для використання з компресорами різної потужності

Рама №1- 7-22 кВт

Рама №2- 30-75 кВт

Рама №3- 90-250 кВт

Кожна з трьох рам може комплектуватися різними теплообмінниками в залежності від необхідних робочих температур.

Період окупності установок рекуперації енергії VANCK для гвинтових маслозаповнених компресорів складає менше року!

На період окупності впливає ряд факторів.

Чим більше установка рекуперації працює в одиницю часу, тим швидше вона окупається.

Чим вище вартість енергоресурсів, тим швидше окупається установка рекуперації енергії.

 

Період окупності (кількість часу, протягом якого є потреба в стислому повітрі і теплової енергії води)

Рама №1 окупається за 2000 робочих годин

Рама №2 окупається за 1000 робочих годин

Рама №3 окупається за 500 робочих годин